Νικόλα Πελτζ: Απαντάει πρώτη φορά γιατί δεν φόρεσε νυφικό της Βικτόρια Μπέκαμ στον γάμο της

Η Nicola Peltz και ο Brooklyn Beckham παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2022 σε μια φαντασμαγορική τελετή που κόστισε 3.5 εκατομμύρια δολάρια.

Από τότε έχουν κυκλοφορήσει φήμες και δημοσιεύματα που θέλουν την πανέμορφη κληρονόμο να μη διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με την πεθερά της και διάσημη σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham. Ο λόγος: ότι δεν φόρεσε νυφικό της Victoria στον γάμο της.

Η Nicola Peltz παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό Grazia και μίλησε πρώτη φορά για όσα ακούγονται για τις σχέσεις της με την πρώην Spice Girls, αναφερόμενη στα σχόλια που την πίκραναν.

«Λοιπόν, σχεδίαζα να φορέσω το νυφικό της Victoria. Ήμουν πραγματικά τόσο ενθουσιασμένη που μπορούσα να φορέσω ένα σχέδιο που δημιούργησε η μέλλουσα πεθερά μου». Ωστόσο, στη συνέχεια δήλωσε πως η Victoria  κάλεσε την μητέρα της, Claudia και της ανακοίνωσε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να υλοποιήσει το σχέδιο του νυφικού.

«Όταν διάβασα ότι δεν σχεδίαζα ποτέ να φορέσω φόρεμα της Victoria Beckham ή τέτοια πράγματα, πληγώθηκαν τα συναισθήματά μου. Προσπαθώ να μην το επιτρέψω, αλλά απλά δεν είναι η αλήθεια. Είναι λίγο τρομακτικό όταν λες “Ω, οι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό”, αλλά απλά δεν είναι αλήθεια» συμπλήρωσε η Nicola Peltz. 

Read More

And More