Νικόλαος: “Η Τατιάνα μαθαίνει ελληνικά!”

Λίγους μόλις μήνες μετά το γάμο τους στις Σπέτσες, ο Νικόλαος και η Τατιάνα φαίνεται πως είναι πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Οι νεόνυμφοι περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και διαψεύδουν το κλισέ, ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

Με άρωμα Ελλάδaς, το ζευγάρι περνά τον πρώτο καιρό του έγγαμου βίου, αφού μετά το γάμο στο νησί του Αργοσαρωνικού και τα ελληνικά έθιμα, η Τατιάνα μαθαίνει την ελληνική γλώσσα και φτιάχνει αυγολέμονο. “Η Τατιάνα αγαπάει πολύ την Ελλάδα και έχει ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών. Η γλώσσα μας της φαίνεται δύσκολη, αλλά το προσπαθεί”, είπε ο Νικόλαος σε συνέντευξή του στη “Real Life”.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως η σύζυγός του μαγειρεύει και ελληνικές συνταγές. “Έχει αρχίσει να μαθαίνει την ελληνική κουζίνα. Μπορεί η σπεσιαλιτέ της να είναι τα ψάρια, αλλά τώρα τελευταία, έμαθε να φτιάχνει αυγολέμονο και να το χρησιμοποιεί σε πολλά πιάτα. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα”, δήλωσε.
Στην ερώτηση, αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, ο ίδιος είπε το εξής: “Περνάμε υπέροχα, δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας. Ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά το αντίθετο θα έλεγα. Εμάς ο γάμος μας πάει πολύ” και συνέχισε: “Σίγουρα η οικογένεια είναι στα σχέδια μας και θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά, αλλά όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Δεν βιαζόμαστε”.

Read More

And More