Νικόλαος: Με την μητέρα του Άννα Μαρία σε βραδινή έξοδο! Φωτογραφίες

Βραδινή έξοδος χθες για τον Νικόλαο που συνοδευόταν από την μητέρα του Άννα Μαρία. Η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα και κάνει επιλεκτικές κοσμικές εμφανίσεις.

Χθες η Άννα Μαρία με το γιο της Νικόλαο βρέθηκαν στον Ελληνικό κόσμο στα εγκαίνια της έκθεσης  “Ελληνική Μόδα, 100 Χρόνια Έμπνευσης & Δημιουργίας”.

 

Η Άννα Μαρία με την Υπουργό Πολιτισμου Λίνα Μενδώνη

Λίγα λόγια για την έκθεση

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, σε συνεργασία με το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα «Β. Παπαντωνίου», διοργανώνουν την έκθεση «Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας» από τις 31 Οκτωβρίου (εγκαίνια 30 Οκτωβρίου, ώρα 19.00) στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει, μέσα από 140 περίπου ενδύματα της συλλογής μόδας του ΠΛΙ, την έμπνευση που άντλησαν οι δημιουργοί από όλες τις ιστορικές περιόδους της πορείας του ελληνισμού και του αστικού και λαϊκού πολιτισμού, που δημιουργήθηκε σε όλες τις μορφές της τέχνης και της χειροτεχνίας.

Η επιμέλεια της έκθεσης και τα κείμενα ανήκουν στον ενδυματολόγο-σκηνογράφο Νίκος Σαριδάκη, ενώ τον σχεδιασμό του εκθεσιακού χώρου ανέλαβε ο μόνιμος συνεργάτης του ΠΛΙ Σταμάτης Ζάννος.

Παράλληλα με την έκθεση, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα παρουσιάζονται -μετά από επιλογή- επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μόδας, με σύγχρονες δημιουργίες υψηλής αισθητικής και με σημείο αναφοράς και έμπνευσης τον ελληνικό πολιτισμό.

Read More

And More