Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τελευταία κοινή φωτογραφία στα social media πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ παίρνουν διαζύγιο ύστερα από 14 χρόνια γάμου.

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας, μέσω της οποίας έγινε γνωστή και η είδηση του χωρισμού.

Μάλιστα, η τελευταία κοινή φωτογραφία του πρώην ζευγαριού ήταν τα Χριστούγεννα του 2023 όπου ο Νικόλας και η Τατιάνα Μπλάτνικ πόζαραν μαζί χαμογελώντας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

 

Και το περασμένο καλοκαίρι η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Νικόλαου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

«Χρόνια Πολλά! Φέρνεις τόση χαρά και γέλιο στις ζωές και τις καρδιές των ανθρώπων πάντα, με όλους τους τρόπους. Συνέχισε να λάμπεις. Σήμερα σε γιορτάζουμε με όλο μας το μεγαλείο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Διάβασε επίσης:

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι μοναχικές βόλτες στην Αθήνα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου – Τι δήλωνε ο Νικόλαος τρεις μήνες πριν

Read More

And More