Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Είναι αχώριστοι! Μαζί σε επίσημη εκδήλωση [pics]

Τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού «Δένδρο της Ειρήνης», στο Πάρκο Ριζάρη, που πρόσφερε στον Δήμο Αθηναίων ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, το πρωί της Παρασκευής.  Το γλυπτό είναι έργο της της διεθνούς εμβέλειας γλύπτριας Hedva Ser.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μετά της συζύγου του Μαρίνας Πατούλη, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Εκεί παρευρέθηκαν και ο Νικόλαος με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, στην πρώτη κοινή επίσημη έξοδό τους μετά από αρκετό καιρό. Το ζευγάρι, που συμπλήρωσε 9 χρόνια γάμου τον περασμένο Αύγουστο, έδειχνε ευδιάθετο και full in love, κόντρα στα δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών που τους ήθελαν να περνούν κρίση στη σχέση τους. Ντυμένη στα λευκά, η Τατιάνα Μπλάτνικ έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλευρό του Νικόλαου, ο οποίος έδειχνε άκρως γοητευτικός μέσα στο κοστούμι που επέλεξε να φορέσει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ένας βρισκόταν συνεχώς δίπλα στον άλλον και δεν αποχωρίστηκαν στιγμή, ενώ χάρισαν στον φωτογραφικό φακός το πιο λαμπερό χαμόγελό τους.

Τατιάνα Μπλάτνικ – Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Παύλος – Hedva Ser

Κώστας Μπακογιάννης – Όλγα Κεφαλογιάννη

Μαρίνα Πατούλη – Γιώργος Πατούλης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More