Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Αυστραλία! [pics]

Ένα ταξίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα κάνουν αυτές τις μέρες ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ και δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τις πιο ξεχωριστές στιγμές από τις επισκέψεις τους στις πόλεις της Αυστραλίας. Το ζευγάρι, αφού βρέθηκε στο One Greece Gala του The Hellenic Initiative, ταξίδεψε στην Αδελαΐδα και εντυπωσιάστηκε με την υποδοχή του κόσμου.

Αρχικά, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του επισκέφτηκαν το νοσηλευτικό ίδρυμα St Basil, το οποίο εξυπηρετεί ανθρώπους που έχουν ανάγκη, το 90% των οποίων είναι Έλληνες. Το εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα υπάγεται στην Ελληνική Ορθόδοξη Επισκοπή της Αυστραλίας.

Ενώ, την επόμενη μέρα έφυγαν για το Darwin και επισκέφτηκαν τις εντυπωσιακές Pearl Farms στην περιοχή Kimberleys. Πρόκειται για μια μοναδική επιχείρηση που μαζεύει μαργαριτάρια και με εξειδικευμένη επεξεργασία δημιουργεί έργα τέχνης. Ο τρόπος μάλιστα, που γίνεται η επεξεργασία των υλικό είναι ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον και η λογική και η φιλοσοφία της εταιρείας εντυπωσίασαν την Τατιάνα και τον Νικόλαο!

Read More

And More