Νικόλας Παπαπαύλου: Από το Big Brother στις gay ερωτικές ταινίες

Ο Νικόλας Παπαπαύλου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο περσινό Big Brother. Ο ίδιος φαίνεται πως αποφάσισε να συνεχίσει την τηλεοπτική του καριέρα συμμετέχοντας σε ταινίες… ερωτικού περιεχομένου.

Η πορνό ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο 38χρονος Νικόλας Παπαπαύλου έχει τίτλο «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδελφός – gay version», με τον πρωταγωνιστή να έχει και γνώριμη παρέα, τον Φίλιππο Αρβανίτη, που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love, ενώ πλέον κάνει καριέρα στις αισθησιακές ταινίες.

Στο ρεπορτάζ της Espresso με backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ο Νικόλας Παπαπαύλου δέχεται σκηνοθετικές οδηγίες λίγο πριν την λήψη. Παρόντες στα γυρίσματα ήταν η Ίνα Ινάκι και ο Φίλιππος Αρβανίτης.

Ο Νικόλας Παπαπαύλου είναι γκέι ακτιβιστής, κατοικεί στο Παγκράτι και διαχειρίζεται ακίνητα που είναι στο airbnb. Έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και μάλιστα ο στόχος του όταν μπήκε στο Big Brother ήταν να της αγοράσει σπίτι αν κέρδιζε στο παιχνίδι! Είναι επίμονος, είναι εκρηκτικός, με απόλυτο τρόπο σκέψης. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν το bullying & τη διαφορετικότητα.

Read More

And More