Νικόλας Παπαπαύλου για μοντέλο με την κοκαΐνη: “Έκανε δύο δουλειές για τα προς το ζην, τη συνάντησα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη”

Για το μοντέλο με την κοκαΐνη που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, χθες 13 Σεπτεμβρίου, μίλησε ο φίλος της και πρώην παίκτης του Big Brother, Νικόλας Παπαπαύλου.

Ο ίδιος τόνισε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και στη Μπέττυ Μαγγίρα ότι η φίλη του εργαζόταν σε δύο δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην, ενώ καταδίκασε απερίφραστα ότι έγινε και γνωρίζει ότι η φίλη του ήξερε την εξάρτηση του συντρόφου της από τις ουσίες.

«Έμαθα για όλο αυτό από φίλους δημοσιογράφους. Τη συνάντησα δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη. Έναν χρόνο τώρα που έχω βγει από το παιχνίδι δεν είχα καταλάβει τίποτα, γιατί ζούμε και στην ίδια περιοχή. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχει καμία επαφή με τις ουσίες. Αυτή είναι η άποψή μου» ανέφερε αρχικά ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανε δύο δουλειές για να συγκεντρώσει το ποσό ενός βασικού μισθού. Στη μία εκ των δύο δουλειών τη βοήθησα εγώ για να πάρει ένα ελάχιστο ποσό. (…) Γνωρίζω ότι το ζευγάρι δεν είχε οικονομική άνεση, ξέρω ότι η άλλη πλευρά (σ.σ. ο σύντροφος) ζούσε από το επίδομα που παίρνουν όλοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή. Και ήξερα ότι η δική μου φίλη κάνει δύο δουλειές για να βοηθήσει στο σπίτι».

Όπως είπε, από την ημέρα της σύλληψης της, τον καλούσε καθημερινά και του έλεγε ότι ήταν κάθετα αντίθετη με όλο αυτό και ως λάθος της αναγνωρίζει ότι αγάπησε τον λάθος άνθρωπο.

Read More

And More