Νικόλας Ράπτης: «Με τον Θοδωρή Μαραντίνη το παρατραβήξαμε στις Μύγες, φαινόταν ότι δεν πέρναγε καλά»

Ο Νικόλας Ράπτης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός που φέτος βρέθηκε με τον Σταύρο Σβήγκο και στο τιμόνι της παρουσίασης του “Ελλάδα έχει ταλέντο” μίλησε μέσα σε όλα και για την περίοδο που με τον Φάνη Λαμπρόπουλο παρουσίαζαν της “Μύγες” στο The 2Night Show.

O Νικόλας Ράπτης αποκάλυψε πως η μόνη φορά που αισθάνθηκε άβολα στο συγκεκριμένο πρότζεκτ είχε βρεθεί καλεσμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος φαινόταν ότι δεν πέρναγε κα πολύ καλά με όσα γίνονταν.

«Επειδή εγώ δεν έχω το τόσο επιθετικό που έχει ο Φάνης, είμαι λίγο πιο μαζεμένος, αισθάνθηκα λίγο άβολα με τον Θοδωρή Μαραντίνη, το τραβήξαμε πάρα πολύ. Θυμάμαι, μπήκε μέσα και του είπαμε “καλώς τον Χρήστο Μάστορα”. Από την αρχή είχε ξεκινήσει στραβά.

Εκείνη την ώρα στο μυαλό μου έλεγα “μαζέψου, μαζέψου, βλέπεις ότι ο άνθρωπος δεν περνάει καλά”. Ναι, ο στόχος ήταν να τον κάνουμε να μην περάσει καλά, αλλά όταν βλέπεις τον άλλον απέναντι να κάνει “γιατί είπαν να έρθω;”. Εκεί ένιωσα λίγο άβολα», είπε ο Νικόλας Ράπτης.

Δες παρακάτω το απόσπασμα από την εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη στις Μύγες.

Read More

And More