Νικόλας Βαρθακούρης: Το εκρηκτικό δισκογραφικό ντεμπούτο του και όσα πρέπει να ξέρεις για τον γιο Πάριου – Αλιμπέρτη (pics, video)

Μόνο ως προδιαγεγραμμένη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την πορεία που επέλεξε να πάρει ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης, ή αλλιώς Good Job Nicky κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο January 8th από την Cobalt Music, που έχει σημειώσει μέσα σε μόλις δύο 24ωρα πάνω από 400.000 views. Τους αγγλικούς στίχους υπογράφει εξ ολοκλήρου  ο ίδιος μέρος μαζί με τον καλό του φίλο Ερμή Γεραγίδη. 

Στο παρελθόν, ο Νικόλας είχε παρουσιαστεί ως Nick Vee (όπως ήταν τότε το καλλιτεχνικό του όνομα), ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και του ετεροθαλούς μεγαλύτερου αδερφού του, Χάρη και φαίνεται πως μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Λάτρης της Hip Hop και της Soul κουλτούρας, ο 24χρονος Νικόλας, ο οποίος στο νέο του videoclip με στοιχεία παραγωγών εξωτερικού, εμφανίζεται με μπλε μαλλιά, είχε ανέκαθεν πάθος με τη μουσική.

Η νέα του δουλειά ενθουσίασε τον Χάρη Βαρθακούρη και τον μεγαλύτερο αδερφό του, Μιχαήλ.

Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μπάσκετ. Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο του άλλαξε τα σχέδια και τον έστρεψε στη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. “Η μουσική ασχολήθηκε με εμένα πολύ πριν γεννηθώ, μοιάζει σαν να με διάλεξε – είναι θέμα γονιδίων. Προσπάθησα να το αποφύγω αλλά κανείς τελικά δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό που είναι προορισμένος να γίνει” είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα exostispress.gr.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, τον Απρίλιο του 2013, ο Νικόλας Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει ότι σκεφτόταν να ασχοληθεί με το τραγούδι και να φύγει στο εξωτερικό.

Τον Ιούνιο του 2015 ο Νικόλας Βαρθακούρης είχε κυκλοφορήσει ένα άλλο κομμάτι, που είχε τίτλο “Be The One”. Πλέον έχει κατέβει από το Youtube, όπως και το “The Kid”. 

Στην ιστοσελίδα exostispress.gr έχει παραδεχτεί επίσης: «Εγώ ήθελα να ραπάρω και η μάνα μου ήθελε να ακούσει τραγούδι, έτσι λοιπόν για να της κάνω το χατίρι έγραψα το “Be The One”. Φυσικά δεν έκανα εκπτώσεις αφού έβαλα την ψυχή μου σε αυτό, μιας και το κομμάτι μιλάει για μια προσωπική μου εμπειρία»

Δες το σχετικό απόσπασμα με το τραγούδι από το enikos.gr, που είχε προβληθεί στην εκπομπή Happy Day:

Δες φωτογραφίες από τις εμφανίσεις του Νικόλα Βαρθακούρη με τους γονείς και τα αδέρφια του:

 

Ο Νικόλας έχει όλες τις περγαμηνές για να γράψει με τα δικά του χρυσά γράμματα τον δικό του μουσικό δρόμο…

Read More

And More