Νικολέτα Μαυρίδη: Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει άψογο κορμί – Δες τη να ποζάρει με μπικίνι

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor στο οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει αλλά και να γίνει viral κυρίως λόγω της έντασης της φωνής της στα αγωνίσματα. Ο λόγος για τη Νικολέτα Μαυρίδη που πριν από μερικές εβδομάδες εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη και πλέον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μήλο. 

Έτοιμη να αποκαλύψει περισσότερα για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, η Νικολέτα έκανε τον δικό της απολογισμό στα social media…

“Η πιο δύσκολη, έντονη αλλά και ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου…!! Το μεγαλύτερο έπαθλο για μένα… τα παιδιά. Ευχαριστώ ολόψυχα όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την στήριξη του απέναντι στο πρόσωπο μου… Το εκτιμώ πολύ! Πηγή δύναμης για μένα η οικογένεια μου και οι φίλοι μου, που με περίμεναν με την πιο ζέστη αγκαλιά! Σας αγαπάω πολύ… Να χαμογελάτε, να πιστεύετε στον εαυτό σας και να κυνηγάτε τα όνειρα σας”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ξεκίνησε τις διακοπές της από τη Μύκονο ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μήλο. Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσα από αυτά φροντίζει να μας ενημερώνει για το πως περνά το καλοκαίρι της. Χθες λοιπόν, φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram και εντυπωσιάζοντας με τις άψογες αναλογίες της.

Read More

And More