Νικολέτα Μαυρίδη – Παύλος Γαλακτερός: H πρώτη συνάντηση μετά την αποχώρηση απ΄το Survivor και τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν έρθει κοντά

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ώρες η Νικολέτα Μαυρίδη. Η γνωστή χορεύτρια που συμμετείχε στο Survivor, μετά την ψηφοφορία του κοινού, αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα και από σήμερα βρίσκεται και πάλι στη χώρα μας (δες εδώ φωτογραφίες του TLIFE από την άφιξή της στο αεροδρόμιο)

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή της η Νικολέτα συνάντησε ένα από τα πρόσωπα με το οποίο μέσα στο παιχνίδι είχε έρθει αρκετά κοντά. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Παύλο Γαλακτερό. Οι δυο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έκαναν αρκετή παρέα κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο με πολλούς μάλιστα να αφήνουν να εννοηθεί πως η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής και οι δυο έχουν διαψεύσει ένα πιθανό μεταξύ τους ειδύλλιο λέγοντας μάλιστα πως νιώθουν σαν αδέρφια και δεν είναι τίποτα περισσότερο από δυο πολύ καλοί φίλοι. (δες εδώ την αποκάλυψη του Παύλου για την προσωπική του ζωή)

Τα δυο παιδιά λοιπόν, μετά και την επιστροφή της Νικολέτας στην Ελλάδα συναντήθηκαν και δε δίστασαν να φωτογραφηθούν αγκαλιά με τον Παύλο να δημοσιεύει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: “Η αδερφούλα γύρισε”.

Read More

And More