Νικολέτα Βλαβιανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Για τη γνωριμία αλλά και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε μεταξύ άλλων, η Νικολέτα Βλαβιανού στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Τα πράγματα είχαν φτάσει σε πολύ οριακά σημεία. Δεν είναι ότι οι άνθρωποι δεν μιλούσαν, μιλούσαν από πολύ παλιά. Δεν υπήρχαν αυτιά να ακούσουν. Όλα τα θέματα αυτά στηρίζονται στην ανοχή των ανωτέρων», είπε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού για το ελληνικό #metoo.

Για τις σχέσεις της με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχαμε πολύ καλές σχέσεις όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας. Μετά έγινε μια μεγάλη παύση κάπου στα 18 χρόνια που δεν… κολλούσαμε. Ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Όσο για το εάν η ίδια στο παρελθόν έχει δεχτεί παρενόχληση, η Νικολέτα Βλαβιανού αποκάλυψε: «Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην πρώτη μου δουλειά, απλά εγώ ήμουν λίγο τσαμπουκάς. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια στην οποία και δούλευα από πολύ μικρή και έτσι ήξερα να προφυλάσσομαι».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164