Νικολέττα Καρρά: Ανανεωμένη και πιο μαυρισμένη από ποτέ στο νησί των Ανέμων με τις φίλες της!

Η Νικολέττα Καρρά είναι στα καλύτερά της! Η όμορφη ηθοποιός μπορεί εδώ και περίπου δύο μήνες να έχει χωρίσει από τον Φώτο Πιττάτζη ύστερα από επτά χρόνια γάμου, όμως αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί! Η Νικολέττα Καρρά προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωή της περνώντας παραγωγικό χρόνο με τις φίλες εντός και εκτός Αθηνών. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε προς τα τέλη του Ιουνίου, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Έτσι λοιπόν, ετοίμασε τις αποσκευές της και πήγε στην Μύκονο. Κάθε χρόνο πολλά είναι τα πρόσωπα της showbiz που επιλέγουν το νησί των Ανέμων για τις διακοπές τους, αφού τα συνδυάζει όλα. Ήλιο, θάλασσα και ατέλειωτες βόλτες στα κοσμοπολίτικα σοκάκια είναι κάποια από τα πράγματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμά της εκεί. Η Νικολέττα Καρρά φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να απολαμβάνει στο έπακρο τη νέα καθημερινότητά της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την σέξι ηθοποιό κατά τη διάρκεια της βραδινής βόλτας της στη Μύκονο μαζί με την Βίκυ Κάβουρα. Παράλληλα, η ηθοποιός ως λάτρης του Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποια στιγμιότυπα από τις στιγμές της εκεί δείχνοντάς μας και το εντυπωσιακό μαύρισμα που απέκτησε.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More