Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν πριν μερικές ημέρες η Νικολέττα Καρρά και ο σύντροφός της, Διονύσης Παναγιωτάκης. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε την Μαρινέλλα επί σκηνής και πέρασε ένα υπέροχο βράδυ.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο πρόεδρος Ελλήνων Θεατρικών Παραγωγών είναι ζευγάρι εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια, αλλά προσπαθούν όσο μπορούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιθυμία, άλλωστε, και τον δυο είναι να διατηρούν όσο γίνεται πιο χαμηλούς τόνους και να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τη δουλειά τους.

Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Οι δυο τους όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύουν ότι η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο!

«Ο έρωτας είναι ένα μεγαλειώδες συναίσθημα. Προτιμώ να είμαι μόνη από το να έχω έναν σύντροφο που δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου και στα προσωπικά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά τον καθένα. Δεν έχω σκεφτεί να ξανά παντρευτώ άλλα μπορεί και να συμβεί. Η μητρότητα είναι στο μυαλό μου, έχω ακόμα λίγο περιθώριο. Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, παίρνω τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω» είχε αποκαλύψει η Νικολέττα Καρρά σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More