Νικολέττα Καρρά: Εντυπωσιακή σε βραδινή έξοδο με φίλους, μετά την αποχώρηση από το J2US! [pics]

Η Νικολέττα Καρρά είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, που μετρά δεκάδες επιτυχίες, τόσο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, όσο και στο θέατρο. Φέτος, συμμετείχε στο J2US του Open και μας έδειξε άλλο ένα ταλέντο της, αυτό στο τραγούδι. Η όμορφη ηθοποιός έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και έχοντας για παρτενέρ της τον Βαλάντη κατάφεραν να πραγματοποιήσουν κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις.

Η πορεία τους στο show, ωστόσο, δεν ήταν μακρά, αφού αποχώρησαν στο τρίτο μόλις επεισόδιο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκρινε άδικη την απόφαση της κριτικής επιτροπής και του κοινού, κάτι για το οποίο μίλησε ανοιχτά σε διάφορες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του στη συνέχεια, χωρίς να κρύψει την πικρία του. Από τη μεριά της, όμως, η Νικολέττα Καρρά προτίμησε να κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ, να μην κάνει καμία δήλωση για το J2US αφότου είδε την… πόρτα της εξόδου και να μην βγει σε καμία εκπομπή, θέλοντας να το αφήσει έτσι πίσω της για πάντα.

Το βράδυ της Παρασκευής, η αγαπημένη ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη της έξοδο μετά την αποχώρηση από το J2US, αλλά και την άρση των περιοριστικών μέτρων. Λίγες μέρες μετά το άνοιγμα τον εστιατορίων, βρέθηκε στο  bar-restaurant που διατηρεί η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, Δημήτρη, στο Ψυχικό, αποδεχόμενη την πρόσκληση του καλού της φίλου Νίκου Γεωργιάδη και πέρασε ένα υπέροχο βράδυ μαζί τους.

Με total black look και φανερά ευδιάθετη δείπνησε τρώγοντας sushi και χαλάρωσε κουβεντιάζοντας μαζί με τους καλούς της φίλους και άλλα γνώριμα σε εκείνη πρόσωπα που συνάντησε εκεί, όπως ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Παπαδάκης, η Σάσα Σταμάτη, η Βίκυ Κάβουρα με τον αδερφό της και ο Γιώργος Λιβάνης.

Δες τις φωτογραφίες:

Νικολέττα Καρρά, Χριστίνα Παππά, Χάρης Σιανίδης

Νικολέττα Καρρά, Νίκος Γεωργιάδης

Σάσα Σταμάτη, Χριστίνα Παππά, Χάρης Σιανίδης, Νικολέττα Καρρά

Σόφη Πασχάλη, Βίκυ Κάβουρα

Χριστίνα Παππά

Σάσα Σταμάτη

Βίκυ Κάβουρα, Γιώργος Λιβάνης

Σάσα Σταμάτη, Νίκος Γεωργιάδης, Χάρης Σιανίδης, Νίκος Παπαδάκης

Σόφη Πασχάλη

H Βίκυ Κάβουρα με τον αδερφό της

Στέλλα Γιαμπουρά, Νίκος Παπαδάκης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164