Νικολέττα Καρρά: Εντυπωσιακή σε solo έξοδο μετά τον χωρισμό της! [pics]

Η Νικολέττα Καρρά μπορεί να διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή, όμως προσπαθεί να κάνει focus στα πράγματα που την χαροποιούν και την πάνε ένα βήμα μπροστά. Η όμορφη ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της, καθώς οι στιγμές δίπλα στη θάλασσα και τον ήλιο την ηρεμούν και την γαληνεύουν. Παράλληλα, περνά πολλές ώρες της ημέρας μαζί με φίλες και φίλους είτε βγαίνοντας είτε διοργανώνοντας μαζώξεις στο σπίτι.

Όσον αφορά την σχέση της με τον Φώτο Πιττάτζη; Οι δυο τους φαίνεται να βρίσκονται σε διάσταση με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός τους να μην αποκλείουν την επανασύνδεση. Η ηθοποιός φαίνεται  να είχε αναφέρει σε φίλους της πριν λίγο καιρό σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Real”: «Πήραμε απόσταση για να δούμε πως θα κινηθούμε. Υπάρχουν προβλήματα στον γάμο μας και θέλουμε να δούμε αν μπορεί να κολλήσει και πάλι το γυαλί. Είμαστε σε διάσταση και μετράμε τις απώλειες. Είναι πολύ λεπτό το θέμα, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και τίποτα δεν έχει κριθεί, άρα δεν μπορώ να αναφερθώ σ’ αυτό. Έτσι και αλλιώς αυτό που γίνεται αφορά εμένα και τον Φώτο. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την εντυπωσιακή ηθοποιό σε βραδινή της έξοδο σε γνωστό μαγαζί του κέντρου της πόλης. Πριν περίπου ένα μήνα, ο φακός είχε φωτογραφίσει το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι μαζί στο συγκεκριμένο μαγαζί, αφού εκείνη τραγούδαγε. Τώρα, φορώντας ένα μαύρο maxi φόρεμα και εμφανώς μαυρισμένη πόζαρε χαμογελαστή και ευδιάθετη στο φακό.

 

Από την άλλη πλευρά, ο επιτυχημένος δικηγόρος Φώτος Πιττάτζης ζει μόνιμα στην Κύπρο, καθώς οι περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον θέλουν εκεί. Πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος βρέθηκε σε διάλεξη που πραγματοποίησε γνωστή δικηγορική του εταιρία, μετά την μεγάλη επιτυχία του στο πλευρό των Rolling Stones. Ο ίδιος φαίνεται αρκετά ανανεωμένος!

Ο χρόνος θα δείξει τι τελικά θα συμβεί ανάμεσά τους.

Φωτογραφίες Νικολέττας: NDP

Read More

And More