Νικολέττα Καρρά: Έτσι περνάει τα βράδια της μετά τον χωρισμό! [pic]

Σαν βόμβα «έσκασε» στα τέλη Απριλίου η είδηση πώς η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να χωρίσουν. To τελευταίο διάστημα, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αντιμετώπιζε κρίση στη σχέση του και η φθορά που είχε επιφέρει η τριβή των επτά χρόνων γάμου είχε γίνει πλέον αισθητή και στους δύο. Η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια και πλέον οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μετά τον χωρισμό, η ηθοποιός περνάει χρόνο με αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ έχει κάνει ήδη τις πρώτες καλοκαιρινής της εξορμήσεις. Μάλιστα, αποφεύγει να μιλάει γι’ αυτό το γεγονός, καθώς  προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, η ίδια μοιράζεται επιλεκτικά στιγμές από τη ζωής της μέσα από τα social media και ειδικά το Instagram, στο οποίο είναι αρκετά ενεργή.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς χαλάρωνε μαζί με μια πολύ καλή της φίλης. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της ατημέλητα πόζαρε στον φακό για μια selfie, σχολιάζοντας χιουμοριστικά: “Crazy Sunday Night”.

Η Νικολέττα είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της…

Read More

And More