Νικολέττα Καρρά – Φώτος Πιττάτζης: Γιορτινή έξοδος για δύο! [pics]

Μπορεί να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, η Νικολέττα Καρρά όμως και ο σύζυγός της Φώτος Πιττάτζης απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και ζουν τον έρωτά τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Το γνωστό ζευγάρι, μάλιστα, τις μέρες των γιορτών βρέθηκε στην Αθήνα και σε αγαπημένο του στέκι στο Χαλάνδρι και έδειχνε να είναι στα καλύτερά του.

Η γνωστή ηθοποιός ανανεωμένη και με νέο λουκ, αυτήν την περίοδο μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, λόγω των γυρισμάτων της σειράς του ΑΝΤ1 Κύπρου, Pasta Pomilωri, όπου υποδύεται την γοητευτική Μόνικα. Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει το νέο της ρόλο, αλλά και τις ομορφιές της γενέτειρας του συζύγου της και γνωστού επιχειρηματία και δικηγόρου της Κύπρου.

Τον Νοέμβρη, το ζευγάρι  ταξίδεψε στην όμορφη Κούβα, απ’ όπου μοιράστηκαν και αγαπημένα στιγμιότυπα μέσω των social media,  ενώ αυτές τις μέρες οι δυο τους βρέθηκαν στην Αθήνα για τις γιορτές. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους «τσάκωσε» στο Barbarossa στο Χαλάνδρι και οι δυο τους έδειχναν να είναι … full in love!

Read More

And More