Νικολέττα Καρρά - Φώτος Πιττάτζης: Τι συμβαίνει με τον χωρισμό τους;

Νικολέττα Καρρά – Φώτος Πιττάτζης: Τι συμβαίνει με τον χωρισμό τους; | tlife.gr

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πριν περίπου δύο εβδομάδες πως η Νικολέττα Καρρά και ο σύζυγός της Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να μην είναι πλέον ζευγάρι. Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν πως ο γάμος της γνωστής ηθοποιού με τον επιτυχημένο δικηγόρο περνάει κρίση, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι πρόκειται να χωρίσουν οριστικά. Να θυμίσουμε πως μόλις πριν μερικές μέρες πριν γίνει γνωστό ότι ρίχνουν τίτλους τέλους στη σχέση τους, ο Κύπριος δικηγόρος είχε απολαύσει την Νικολέττα σε live της εμφάνιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αντιμετώπιζε κρίση εδώ και λίγο καιρό και η φθορά που είχε επιφέρει η τριβή των επτά χρόνων γάμου είχε γίνει πλέον αισθητή και στους δύο. Η Νικολέττα Καρρά είχε πάρει κάποια ρούχα και είχε αφήσει το πολυτελές σπίτι τους και άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά πάντοτε επέστρεφε όταν οι δυο τους αποφάσιζαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Οι χωριστές διακοπές τους σε Κύπρο και Κρήτη και τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ τους

Ο Φώτος πέρασε τις γιορτές στην Κύπρο με την οικογένειά του και η Νικολέττα στην Κρήτη με καλούς της φίλους. Τι οδήγησε, όμως, το ζευγάρι να κάνει χωριστά διακοπές τις ημέρες του Πάσχα; Η απάντηση που δίνουν οι δικοί τους άνθρωποι είναι πως αποφάσισαν να κάνουν αυτό το διάλειμμα προκειμένου να δουν καθαρά αν θα μπορέσουν να διασώσουν ή όχι τη σχέση τους.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

«Πήραμε απόσταση για να δούμε πως θα κινηθούμε. Υπάρχουν προβλήματα στον γάμο μας και θέλουμε να δούμε αν μπορεί να κολλήσει και πάλι το γυαλί» φέρονται να λένε σε στενούς φίλους τους και φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν «Είμαστε σε διάσταση και μετράμε τις απώλειες. Είναι πολύ λεπτό το θέμα, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και τίποτα δεν έχει κριθεί, άρα δεν μπορώ να αναφερθώ σ’ αυτό. Έτσι και αλλιώς αυτό που γίνεται αφορά εμένα και τον Φώτο. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη», λέει η εντυπωσιακή ηθοποιός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Πριν μια εβδομάδα, η Νικολέττα Καρρά διασκέδασε με καλούς της φίλους στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος.

READ more