Νικολέττα Καρρά – Φώτος Πιττάτζης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι μετά το ταξίδι τους στο Κάιρο! [pics]

Η Νικολέττα Καρρά και ο σύζυγός της, Φώτος Πιττάτζης, αποδεικνύουν πως ο έρωτας δεν φεύγει μετά τον γάμο! Η όμορφη ηθοποιός και ο δικηγόρος είναι κάτι παραπάνω από πέντε χρόνια παντρεμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012, στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, την Κύπρο, στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο, παρουσία της οικογένειάς του και των στενών του φίλων.

Η Νικολέττα και ο Φώτος παραμένουν full in love και απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, ενώ σε κάθε έξοδό τους δεν παίρνουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλον! Μάλιστα, όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, το ζευγάρι διοργανώνει μικρά ταξίδια ή βγαίνει ρομαντικά ραντεβού. Πριν λίγες μέρες, ταξίδεψαν ως το Κάιρο, με αφορμή την εκπομπή Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη, όπου ήταν καλεσμένοι.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης, η γνωστή ηθοποιός και ο καταξιωμένος δικηγόρος βρέθηκαν σε γνωστό στέκι στο Χαλάνδρι, του οποίου συν – ιδιοκτήτης είναι ο Νίκος Βουρλιώτης. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του, με καλούς του φίλους και δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Δες όλες τις φωτογραφίες από την βραδινή τους έξοδο:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More