Νικολέττα Καρρά: Η απόδραση στη Μύκονο μετά τον χωρισμό και η απρόσμενη συνάντηση! [pics]

Σαν βόμβα «έσκασε» στα τέλη Απριλίου η είδηση πώς η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να χωρίσουν. To τελευταίο διάστημα, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αντιμετώπιζε κρίση στη σχέση του και η φθορά που είχε επιφέρει η τριβή των επτά χρόνων γάμου είχε γίνει πλέον αισθητή και στους δύο. Η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια και πλέον οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μετά τον χωρισμό, η ηθοποιός περνάει χρόνο με αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ έχει κάνει ήδη τις πρώτες καλοκαιρινής της εξορμήσεις. Πρόσφατα, λοιπόν, βρέθηκε στη Μύκονο, όπου πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Μάλιστα, κατά την παραμονή της στο νησί των ανέμων, η Νικολέττα Καρρά έκανε τις πρώτες βουτιές της στη θάλασσα για τη θερινή σεζόν, ενώ πραγματοποίησε αρκετές βραδινές εξόδους μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Σε μια από αυτές την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κι εκείνη του χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελό της. Με summer look και δείχνοντας ανανεωμένη, η ηθοποιός απόλαυσε τη βόλτα της στα σοκάκια, ενώ εκεί συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο και το Νίκο Γεωργιάδη, με τους οποίους φωτογραφήθηκε ευδιάθετη και φανερά μαυρισμένη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More