Νικολέττα Καρρά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού της! [pics]

Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτoς Πιττάτζης φαίνεται πως εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz με τον έναν να στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα. Η μελαχρινή ηθοποιός και ο γνωστός δικηγόρος ήταν επτά χρόνια παντρεμένοι, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν την ισορροπία στη σχέση τους και έτσι, μετά από πολλές προσπάθειες, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Από την αρχή της σχέσης τους και οι δύο κράτησαν χαμηλούς τόνους θέλοντας έτσι να προστατέψουν την σχέση τους. Η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στα μέσα του περασμένου Απρίλη, όταν ο Φώτης βρέθηκε στο μαγαζί όπου θα τραγουδούσε η πρώην αγαπημένη του για να την απολαύσει επί σκηνής. Την είδηση του δυσάρεστου γεγονότος έκανε γνωστή ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος είναι και κολλητός φίλος της εντυπωσιακής ηθοποιού.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Νικολέττα θέλησε να βρει έξω και έτσι μαζί με τους φίλους της, μεταξύ αυτών η Σόφη Πασχάλη, η Βίκυ Κάβουρα, η Στέλλα Γιαμπουρά και ο Νίκος Γεργιάδης, διασκέδασαν στο “Estate”. Η παρέα ήταν ευδιάθετη και δεν σταμάτησε να τραγουδά τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την ηθοποιό κατά τη διάρκεια της εξόδου της.

Δες τις φωτογραφίες:

Η ίδια απόλαυσε τόσο το πρόγραμμα όσο και την συντροφιά της παρέας της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More