Νικολέττα Καρρά: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της – “Έγραψαν τέρατα. Τους είπα ότι θα κάνω μήνυση…”

Σαν βόμβα «έσκασε» στα τέλη Απριλίου η είδηση πώς η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να χωρίσουν. To τελευταίο διάστημα, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αντιμετώπιζε κρίση στη σχέση του και η φθορά που είχε επιφέρει η τριβή των επτά χρόνων γάμου είχε γίνει πλέον αισθητή και στους δύο. Η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια και πλέον οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μετά τον χωρισμό, η Νικολέττα περνάει χρόνο με αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ έχει κάνει ήδη τις πρώτες καλοκαιρινής της εξορμήσεις. H κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not την συνάντησε σε βραδινή της έξοδο και η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της.

«Εμένα γενικά δεν με φλερτάρουν πολύ. Ποτέ δεν με φλέρταραν πολύ…», ξεκαθάρισε αρχικά.

«Αυτή την περίοδο κοιτάζω να χαλαρώσω όσο γίνεται περισσότερο. Δεν έχω απωθημένα, ούτε θέλω να ξεσκάσω, δεν ήμουν ποτέ σκασμένη. Μια χαρά ήμουν, μια χαρά είμαι και τώρα. Οι φίλοι πάντα είναι ψυχοθεραπεία σε κάτι δύσκολο. Στα σοβαρά θέματα, βέβαια, πάντα είμαστε μόνοι μας και τις σοβαρές αποφάσεις τις παίρνουμε μόνοι μας…», επεσήμανε στη συνέχεια.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε: «Δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα ούτε αισθάνομαι άνετα να μιλάω για τον χωρισμό μου. Ούτε αισθάνομαι άνετα όταν γράφουν ή λένε διάφορα. Με ενοχλεί όταν γράφονται υπερβολές ή ψέματα, που εκεί θέτω όριά μου. Έχω στείλει email. Έγραψαν τέρατα. Τους είπα κατεβάστε αυτό που γράψατε γιατί θα σας κάνω μήνυση…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Νικολέττα είναι ανανεωμένη και δείχνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Read More

And More