Νικολέττα Καρρά: Σέξι εμφάνιση με μαγιό στην Κρήτη

Μελαγχολική ήταν πριν από λίγο καιρό η Νικολέττα Καρρά και είχε μοιραστεί ένα συγκινητικό μήνυμα με όλους εμάς. Τα γυρίσματα της σειράς ‘’Οι συμμαθητές’’ που πρωταγωνιστούσε ολοκληρώθηκανί με η ίδια δήλωσε ότι ο ρόλος της θα της έλειπε πάρα πολύ. Άλλωστε περνούσε με τους συμπρωταγωνιστές της πάρα πολλές ώρες της ημέρας της.

Παρόλα αυτά, το τέλος των γυρισμάτων της προσέφερε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί στην παρέα του συζύγου της, Φώτου Πιττάτζη. Το ζεύγος, πριν από μερικές εβδομάδες, απέδρασε στην ιδιαίτερη πατρίδα του επιχειρηματία την Κύπρο και χάρηκαν στιγμές ποιοτικού χρόνου μαζί και φυσικά τις μοναδικές ομορφιές αλλά και νοστιμιές της Κύπρου.

Στη συνέχεια η Νικολέττα βρέθηκε στο Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel στην Ελούντα Κρήτης και απόλαυσε τις βουτιές της στην πισίνα, όπως και τον καυτό ήλιο.

Με μικροσκοπικό και πολύχρωμο μπικίνι ατένισε την υπέροχη θέα και αφέθηκε στις ομορφιές της φύσης. Η όμορφη ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής show biz και αυτό φαίνεται. Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της δείχνουν τις τέλειες αναλογίες που διαθέτει και που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.

Κράτα το

Read More

And More