Νικολέττα Καρρά: Τα “έσπασε” στον Νίκο Οικονομόπουλο! [pics]

Η Νικολέττα Καρρά μετά τον χωρισμό της πριν από μερικούς μήνες από τον Φώτο Πιττάτζη έχει κάνει focus στον εαυτό της και στα πράγματα που την κάνουν χαρούμενη. Η γοητευτική ηθοποιός έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της και ζει κάθε κεφάλαιο με ένα μεγάλο χαμόγελο! Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, έχει βρει ξανά την ισορροπία στη ζωή της και δεν χορταίνει να κάνει πράγματα με τους φίλους της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Νικολέττα Καρρά σε βραδινή έξοδό της στο νυχτερινό μαγαζί “Κέντρο Αθηνών”, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με την Josephine και τον Αναστάσιο Ράμμο. H γνωστή ηθοποιός διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά μαζί με την παρέα της.

Μάλιστα, η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε στο καμαρίνι του Νίκου Οικονομόπουλου και μαζί πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στο φακό. Φορώντας ένα δερμάτινο κολάν, ένα μαύρο top με τον ροζ πάνθηρα και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα η όμορφη ηθοποιός συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα όλων.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More