Νικολέττα Ράλλη: Απαντά για τις εμπορικές τοποθετήσεις που είχαν κατακλύσει την εκπομπή της

Μπορεί η εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη, “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο”  να έριξε πρόωρα αυλαία ωστόσο, η παρουσιάστρια παραμένει ενεργεί στα social media. Η σχέση που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τους ακόλουθούς της είναι απόλυτα ειλικρινής αφού και η ίδια δεν κρύβεται παρουσιάζοντάς τα όλα ονειρικά και ρόδινα αλλά αντιθέτως μοιράζεται μαζί τους και δικούς της προβληματισμούς αλλά και όσα μπορεί κατά καιρούς να την ενοχλούν.

Σε ένα Q&A που έκανε, ένας ακόλουθός της θέλησε να μάθει αν το υπερβολικό τελεμέρκιτινγκ που είχε η εκπομπή της, την έφτασε στα όρια της αντοχής της με την ίδια να απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια. 

«Είναι κάτι που το γνώριζα από πριν. Αν με ρώταγες τώρα, δε θα το ξαναέκανα. Ίσως για λίγα προϊόντα επιλεκτικά και για πολύ λιγότερο χρόνο.  Σέβομαι το τελεμάρκιτινγκ και τον κόσμο που το έχει ανάγκη για να αγοράζει πράγματα (πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί!), όχι όμως να μου «χαλάει» την ροή της εκπομπής και την τόση ποιοτική και μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά» απάντησε η Νικολέττα Ράλλη.

Read More

And More