Νικολέττα Ράλλη: Αυτή είναι η πρόταση που της έκανε ο Ant1 κι εκείνη την απέρριψε!

Νικολέττα Ράλλη: Αυτή είναι η πρόταση που της έκανε ο Ant1 κι εκείνη την απέρριψε! | tlife.gr

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μία από τις ωραίες περιόδους της ζωής της. Είναι full in love με τον Γιώργο Μαυρίδη και ταυτόχρονα τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μετά την επιτυχημένη, καλοκαιρινή τηλεοπτική της παρουσία τώρα σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια είναι επιλεκτική με τις προτάσεις που δέχεται, καθώς θέλει η κάθε της δουλειά να την εξελίσσει και να την πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «Secret», η μελαχρινή καλλονή αρνήθηκε την πρόταση του Ant1 να ταξιδέψει στην εξωτική Μαδαγασκάρη και να μπει στον δεύτερο κύκλο του «Nomads».

H πρώην εστεμμένη θεώρησε ότι η συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης δεν είχε να προσφέρει κάτι παραπάνω στην καριέρα της και έτσι επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα. Ούτως ή αλλιώς η Νικολέττα θέλει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό της και αυτός είναι και ο λόγος που τα περισσότερα Σαββατοκύριακα ταξιδεύει στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα σκαλιά της εκκλησίας δεν είναι μακριά.

READ more