Νικολέττα Ράλλη: Ερωτευμένη στην Ρώμη με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο! [pics,video]

Η Νικολέττα Ράλλη ζει έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης, Μιχάλη Ανδρούτσου. Η σχέση τους μετρά μόλις μερικούς μήνες, ωστόσο, οι δυο τους μοιάζουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνουν ταξίδια και οργανώνουν τα καλοκαιρινά σχέδιά τους, με μικρές και μεγαλύτερες αποδράσεις.

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος εκμεταλλεύτηκαν την αργία του Αγίου Πνεύματος και διοργάνωσαν μια άκρως ρομαντική απόδραση στην Ρώμη. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του ανενόχλητο στο εξωτερικό, στο οποίο δεν μπορεί να κρύβεται από τους paparazzi, που καραδοκούν σε κάθε έξοδό του!

Η όμορφη παρουσιάστρια δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες από το ταξίδι της, ενώ τα Instagram Stories της ήταν που πρόδωσαν το γεγονός ότι μαζί της βρίσκεται και ο αγαπημένος της. Τόσο η Νικολέττα όσο και ο Μιχάλης ανήρτησαν βίντεο από την έξοδό τους στην όπερα, όπου παρακολούθησαν μαζί την “La Traviata”.

Όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού, η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος θα ταξιδέψουν στην αγαπημένη τους Κρήτη. Πρόκειται για έναν από τους πιο προσφιλείς για το ζευγάρι προορισμούς. Εκτός από την Κρήτη, όμως, ενδέχεται να βρεθούν και στην Τήνο. Ούτως, ή άλλως, αναζητούν ένα μέρος για να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να μοιραστούν ήσυχα τρυφερές στιγμές…

Read More

And More