Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Νικολέττα Ράλλη και, όπως είναι φυσικό, πετάει στα σύννεφα. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής, η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο. Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου ένα χρόνο και το μωράκι που θα έρθει θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Την ώρα, λοιπόν, που το χαρμόσυνο γεγονός έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η Νικολέττα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι μπήκε στην κουζίνα της για να μαγειρέψει φαγητό, τόσο για την ίδια, όσο και για τον αγαπημένο της. Σαν σωστή νοικοκυρά, φόρεσε την ποδιά της και έφτιαξε… ρεβυθάδα, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πώς είναι κορίτσι για σπίτι.

Δεν ξέρουμε αν το εν λόγο γεύμα ήταν απλά μία επιλογή του ζευγαριού ή αν πρόκειται για ένα φαγητό που λιγουρεύτηκε η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, το σίγουρο είναι πώς από εδώ και πέρα ξεκινά ένα όμορφο “ταξίδι” για εκείνη, το οποίο σίγουρα θα ζήσει μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους ως λάτρης των social media.

Εμείς πάντως θα θέλαμε να δοκιμάσουμε τις μαγειρικές ικανότητές της!

Read More

And More