Νικολέττα Ράλλη: Μας δείχνει την κοιλιά της και το θρεπτικό γεύμα που απόλαυσε [pic]

Μπορεί πριν από περίπου δέκα ημέρες να έγινε γνωστή η είδηση πως η Νικολέττα Ράλλη είναι έγκυος, όμως η ίδια δεν έχει σχολιάσει ακόμη το ευτυχές γεγονός που συμβαίνει στη ζωή της, μιας και έχει αποφασίσει να προστατέψει αυτό αυτό το κομμάτι όπως και τη σχέση της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. Το ζευγάρι είναι σχεδόν ένα χρόνο μαζί και είναι full in love! Σε περίπου τέσσερις μήνες οι δυο τους θα κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα της.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια απολαμβάνει την πιο τρυφερή περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας κάνοντας πράγματα που αγαπά μαζί φυσικά με τον αγαπημένο της. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Αρκαδία ενώ έκανε και πεζοπορία, γεγονός που μας αποκάλυψε η Νικολέττα Ράλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

To μεσημέρι της Δευτέρας, η μέλλουσα μανούλα αποφάσισε να μπει ξανά σε πρόγραμμα και έτσι κατανάλωσε ένα πιάτο με μπόλικη σαλάτα και κοτόπουλο. “Αυτό που λέμε από Δευτέρα διατροφή”, σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Η ίδια μπορεί να βρίσκεται στον πέμπτο, όμως ακόμα η κοιλίτσα της δεν έχει φουσκώσει πολύ.

Δες τη φωτογραφία:

Η Νικολέττα Ράλλη ξεκίνησε την εβδομάδα της με τον πιο δυναμικό τρόπο!

Read More

And More