Νικολέττα Ράλλη: Το photoshop με το προσωπικό… σύννεφο στο Instagram και η απίθανη αντίδρασή της! [pics]

Ένα meme του χρήστη @gia_tresa στο Twitter ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μια συζήτηση ανάμεσα στη Νικολέττα Ράλλη και τους διαδικτυακούς της φίλους γύρω από το… photoshop.

Όχι, η παρουσιάστρια δεν χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη εφαρμογή για να λεπτύνει ή να ψηλώσει το κορμί της -άλλωστε δεν έχει και ανάγκη- αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.

Το εν λόγω meme αποτελείται από τέσσερις φωτογραφίες της παρουσιάστριας, τραβηγμένες σε διαφορετικά μέρη του κόσμου η καθεμία, στις οποίες όμως υπάρχει κάτι κοινό.

Τι είναι αυτό; Ένα σύννεφο, που φαίνεται να “κυνηγάει” την μέλλουσα μανούλα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Από την Αθήνα μέχρι το Παρίσι κι από εκεί έως την Κουάλα Λουμπούρ.

“Εσείς το ξέρατε ότι η Νικολέττα Ράλλη όπου πάει παίρνει μαζί και το προσωπικό της σύννεφο;”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνοδεύει.

Γνωστή για το χιούμορ της, λοιπόν, η Νικολέττα Ράλλη αναδημοσίευσε στα instastories τα posts που την έκαναν tag αρκετοί followers της και με τα οποία “ξεκαρδίστηκε” στα γέλια. Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια πώς θα σε επόμενο Q&A που θα κάνει θα αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει με το περιβόητο σύννεφο.

Read More

And More