Νικολέττα Βλαβιανού: «Δεν ξέρω αν ο χώρος είναι έτοιμος να δεχτεί πίσω τον Παύλο Χαϊκάλη»

Θέση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Παύλου Χαϊκάλη, με αφορμή την ερασιτεχνική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στον Πύργο Ηλείας πήρε η Νικολέττα Βλαβιανού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός χαρακτήρισε αδικία αυτό που συμβαίνει με τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά όπως είπε δεν ξέρει αν είναι έτοιμος ο χώρος να τον δεχτεί πίσω.

«Τα βλέπω λίγο άδικα όλα αυτά γιατί δεν έχει κατηγορηθεί, δεν υπάρχει μήνυση αυτή τη στιγμή. Ας μη γίνει κυνήγι μαγισσών αυτό το πράγμα γιατί χάνουν τη δυναμική τους τα σοβαρά και ποινικά πράγματα. Τι γνωρίζει όλη η Ελλάδα; Σιγά πια. Εδώ γνωρίζει άλλα κι άλλα. Σιγά τη χώρα. Δε γνωρίζει αν ο χώρος είναι έτοιμος να δεχτεί πίσω τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, μη μπλεκόμαστε στα πόδια της.. Κάθε πράγμα είναι διαφορετικό μην τα βάζουμε όλα μαζί. Και ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης δεν κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα» είπε η Νικολέττα Βλαβιανου.

Read More

And More