Νίκος Αλιάγας: Παρουσιάζει την γυναίκα της ζωής του Τίνα και μιλά για την κόρη του Αγάθη

O Νίκος Αλιάγας φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του γαλλικού Paris Match και μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του, Τίνα Γρηγορίου και τον ερχομό της κόρης του Αγάθης.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο με τίτλο “Όσα θα ήθελα να σου πω” (Ce que j’aimerais te dire) το οποίο και απευθύνεται σε όλα όσα θέλει να εκφράσει στην δύο ετών κόρη του. Με αφορμή αυτό μίλησε και στο γνωστό γαλλικό περιοδικό. “Δεν ξέρω τι πατέρας θα γίνω τελικά, αλλά ήθελα να γράψω στην κόρη μου για να της μεταφέρω, όπως δίνουμε κάτι. Γιατί δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από ένα πέρασμα. Το καταλαβαίνεις αυτό όταν γίνεσαι γονιός” αναφέρει για τους λόγους που τον οδήγησαν να γράψει το βιβλίο.

Ο Νίκος αναφέρει επίσης πόσο διαφορετική είναι η ζωή και οι προτεραιότητες του από την στιγμή που έγινε πατέρας. “Όταν έκοψα τον ομφάλιο λώρο, ένιωσα πως ταυτόχρονα έκοβα και όσα με συνέδεαν με τους δικούς μου γονείς. Περίεργο συναίσθημα, παρά το γεγονός πως εφυγά πολύ νωρίς από το παρικό μου και ήμουν πάντα αυτόνομος. Ο ερχομός της Αγάθης άλλαξε όλες μου τις βεβαιότητες” αναφέρει και συμπληρώνει. “Πλέον, ζω για εκείνη”!

/

Τέλος, εξηγεί στη συνέντευξή του πως ζει πλεόν μόνιμα στο Παρίσι με την Τίνα, ψυχολόγο που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο. Θυμάται την πρώτη φορά που συναντήθηκαν και αναφέρει πως ένιωσε από την πρώτη στιγμή πως αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής του. “Βρεθήκαμε χωρίς να αναζητήσουμε ο ένας τον άλλο, σαν δύο κομμάτια φτιαγμένα το ένα για το άλλο”. Ο Έλληνα showman περιγράφει την αγαπημένη του ως τη σύγχρονη Θεά Άρτεμι. “Όταν θέλει κάτι αντιδρά ακριβώς όπως η Θεα του κυνηγιού. Σηκώνει το τόξο της. Από την ώρα που μπήκε στη ζωή μου με βοήθησε να τα βρω με τον ίδιο μου τον εαυτό”.

Read More

And More