Νίκος Αλιάγας – Τίνα Γρηγορίου: Καλοκαίρι στην Ελλάδα! Φωτογραφίες

Ο Νίκος Αλιάγας ζει και εργάζεται στην γαλλική πρωτεύουσα αλλά ο έρωτά του με την Ελλάδα τον κάνει να επιστρέφει τακτικά στην γενέτειρά του. Ο γνωστός παρουσιαστής επέστρεψε ακόμη μία φορά στη χώρα μας για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύζυγός του Τίνα Γρηγορίου.

Το ζευγάρι, το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και απόλαυσε την παράσταση “Celebrating the Greek Connection” από την ιστορικότερη και διεθνώς καταξιωμένη σχολή χορού της Αμερικής, Martha Graham Dance Company.

Τόσο η Τίνα όσο και ο Νίκος ήταν πολύ τρυφεροί και διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον κατά την διάρκεια της βραδιάς! Άλλωστε σε κάθε δημόσια εμφάνιση φαίνεται πόσο ερωτευμένοι είναι.

Όσον αφορά το επόμενο βράδυ φαίνεται πως το πέρασαν στο σπίτι αφού ο παρουσιαστής παρακολουθούσε τον τελικό του Μουντιάλ σχολιάζοντας παράληλα στο twitter.

Ο Νίκος ήρθε στην Ελλάδα και για έναν ακόμη λόγο. Για την προώθηση της συλλογής από καρτ ποσταλ που έχει κυκλοφορήσει με φωτογραφίες από τις ομορφιές της Ελλάδας. Μάλιστα, την Τρίτη 22 Ιουλίου θα είναι στα ΕΛΤΑ Συντάγματος για να υπογράψει τις κάρτες του.

Read More

And More