Νίκος Ευαγγελάτος - Όλγα Τρέμη: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη πριν την Megaλη πρεμιέρα!

Νίκος Ευαγγελάτος – Όλγα Τρέμη: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη πριν την Megaλη πρεμιέρα! | tlife.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για την Megaλη πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου και της Ολγας Τρέμη, της Ολγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου έχει ξεκινήσει ήδη… Αύριο βράδυ η ολοκαίνουργια εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού , «ONline», τραβάει αυλαία, βάζοντας στόχο να καταφέρει να μας τραβήξει και το ενδιαφέρον, προσφέροντας μας πάντα έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τα πάντα…

Οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν κάθε Τετάρτη βράδυ να μας ενημερώσουν για όλα όσα μας «καίνε» βάζοντας την προσωπική τους δημοσιογραφική σφραγίδα, έχοντας πάντα πυξίδα την πολύτιμη, εμπειρία τους.

Μία ανάσα ,λοιπόν, πριν την πρεμιέρα, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Ολγα Τρέμη, έδωσαν την πρώτη κοινή τους συνέντεξη και ιδού τι μας αποκάλυψαν!

«Έχουμε μία νέα εκπομπή, έχουμε ένα δημοσιογραφικό δίδυμο και έχουμε και τον διακαή πόθο. Οι πολίτες που θα συμμετέχουν σε αυτή την εκπομπή να συμμετέχουν από την αρχή της συζήτησης, σε διαφορετικά στάδια. Μιλάμε δηλαδή για μία εκπομπή η οποία θα είναι διαδραστική», μας λέει χαρακτηριστικά η Όλγα Τρέμη παίρνοντας πρώτη το λόγο, ςνώ ο Νίκος Ευαγγελάτος σπεύδει να συμπληρώσει:
«Αυτό που θέλω να πω για τη διάδραση είναι ότι αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε μια φόρμα επικοινωνίας με τους πολίτες, η οποία δε θα κρατάει μόνο την ώρα της εκπομπής και δεν θα αφορά μόνο το θέμα της εκπομπής. «Ανοιγόμαστε» στα social media προσπαθώντας να δημιουργήσουμε έναν διαρκή διάλογο για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ, θα υπάρχουν θέματα την Πέμπτη, την Παρασκευή, το Σαββατοκύριακο, άρα συζητάμε, αντιπαρατιθέμεθα, μαζεύουμε απόψεις και ερωτήματα για την εκπομπή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Θέλουμε να υπάρχει μια διάρκεια και μία σχέση σε αυτό το πλαίσιο του φόρουμ.
Ο λόγος που γίνεται μια πολιτική εκπομπή είναι πρώτα από όλα για να υπάρχει μια συζήτηση, η συζήτηση γίνεται όταν υπάρχουν ερωτήματα και είναι μια εποχή που υπάρχουν ερωτήματα. Οι πολίτες έχουνε ερωτήματα και φιλοδοξούμε να τα μεταφέρουμε απευθείας σε αυτούς που θα είναι εδώ προσκεκλημένοι. Αλλά να μην παίξουμε τον παραδοσιακό ρόλο του δημοσιογράφου ο οποίος λέει κάποια πράγματα από αυτά που νομίζει ότι εκπροσωπούν την κοινή γνώμη. Να δώσουμε το βήμα στους πολίτες και να το κάνουμε πραγματικά με όλους τους τρόπους μέσα από το στούντιο, έξω από το στούντιο. Άρα είναι μια εκπομπή που φιλοδοξεί να υπάρξει διάλογος και να θέσει τα ερωτήματα και μέσα από αυτά να προκύψουν και οι απαντήσεις».

Οσο για το που θα απευθύνονται αυτά τα ερωτήματα και οι παρατηρήσεις που θα συγκεντρώνει η εκπομπή;

«Τα ερωτήματα αυτά και οι παρατηρήσεις δεν θα απευθύνονται μόνο στους καλεσμένους. Θέλω να πω, θα τ ΄ακούμε κι εμείς και αυτό με έναν τρόπο θα μας κάνει πιο δημιουργικούς σε αυτό το ρόλο και σε αυτή τη προσπάθεια», συνεχίζει η Ολγα Τρέμη, η οποία μας αποκαλύπτει και το ποιοι θα είναι κάθε εβδομάδα καλεσμένοι στο πλατό του Mega:

«Οι καλεσμένοι μας θα είναι απ ΄όλους τους χώρους, ανάλογα με την επικαιρότητα. Αυτή την στιγμή η αντζέντα είναι καυτή, υπάρχουν τα οικονομικά, τα πολιτικά, αλλά και πολύ σοβαρά κοινωνικά θέματα. Αυτή η αντζέντα είναι βαριά και δεν θα ασχοληθούμε μόνο με μία πτυχή της».

Τέλος, αυτή η πρώτη, κοινή συνέντευξη των δύο δημοσιογράφων ολοκληρώνεται με τις δηλώσεις του Νίκου Ευαγγελάτου:

«Αυτό που προσπαθούμε από την αρχή να κάνουμε είναι να είμαστε ανοιχτοί στη κοινωνία. Κοινωνία δεν είναι μόνο πολιτική, είναι οι πάντες. Περιμένω την ώρα που θα έχουμε ανθρώπους από το χώρο της τέχνης, ή έναν συμπολίτη μας άνεργο ή οποιοδήποτε έχει λόγο και θέλει να τον εκφράσει και αποφασίσει να έρθει κοντά μας. Δεν υπάρχει κανένα ταμπού και τίποτα που να θεωρείται όριο ή προυπόθεση για να είναι κανείς εδώ. Εδώ θα είναι όλοι»!

READ more