Νίκος Ευαγγελάτος – Τατιάνα Στεφανίδου: Βόλτα για δυο στην Κηφισιά! [pics]

Το καθημερινό πρόγραμμα και των δυο είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με επαγγελματικές υποχρεώσεις (και ρεπορτάζ για τις εκπομπές τους στο Epsilon), αλλά τα Σαββατοκύριακα ανήκουν παραδοσιακά στην οικογένεια. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, άλλωστε, πάντα προσπαθούν να χαλαρώνουν στο τέλος της εβδομάδας και να περνούν όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους, αλλά και να κάνουν ρομαντικές βόλτες για δυο στα βόρεια προάστια.

Το ζευγάρι που μετρά 14 χρόνια γάμου μάλιστα, βλέπει φέτος το πρόγραμμά του να αλλάζει λίγο, μιας και ο γιος τους Νικόλας έχει φύγει για σπουδές στην Αγγλία, ενώ η 13,5 χρόνων Λυδία τους πηγαίνει στην Β’ Γυμνασίου και θέλει να αφιερώνει χρόνο και στις φίλες της. Έτσι, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου θυμούνται τα παλιά και περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

“Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν μια νέα περίοδος ξεκινά. Πολύ όμορφη κι αυτή. Οι δυο μας. Όπως παλιά”, είχε γράψει πρόσφατα στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά από έξοδό τους, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι προσπαθεί να χαίρεται την κάθε στιγμή και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον.

Οι δυο τους, βέβαια, αποφεύγουν να κάνουν πολλές κοσμικές εξόδους, σίγουρα όμως επιλέγουν αγαπημένα στέκια για ένα καλό φαγητό ή ένα ποτό, όταν έχουν τελειώσει από τις δουλειές τους. Πρόσφατα μάλιστα, βρέθηκαν στην Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ηλέκτρα του Ρίχαρντ Στράους. (δες εδώ)

Αυτήν τη φορά, όμως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε βόλτα στην Κηφισιά, όπου είδαν για λίγο τις βιτρίνες, έκαναν τα ψώνια τους και χαλάρωσαν κάτω από τον ήλιο, περπατώντας χέρι χέρι…

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More