Νίκος Γαλανός: “Έχω παντρευτεί δυο φορές και έχω χωρίσει και τις δυο!”

Για τους δυο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν, τη συνεργασία του με τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου και τη συμμετοχή του στο “Κλεμμένα Όνειρα” μίλησε ο Νίκος Γαλανός.
Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Πρωινό mou” και αναφέρθηκε στη ζωή του, και τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική. “Στο θέατρο με έβγαλε η Τζένη Καρέζη”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για τους δυο γάμους που έκανε στο παρελθόν και οδηγήθηκαν στο χωρισμό, αποκάλυψε: “Τον πρώτο μου γάμο τον έκανα όταν ήμουν 18 χρόνων, ανήκω σε μια γενιά που ο γάμος ήταν θεσμός. Εμείς το θέλαμε, ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί και μετά από πέντε μήνες γάμου χωρίσαμε” και πρόσθεσε πως ντύθηκε για δεύτερη φορά γαμπρός στα 35 χρόνια του. “Και πάλι κράτησε ο γάμος μου μήνες, ενώ πριν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί”, είπε.
Στην ερώτηση αν παντρεύτηκε για να κάνει παιδιά, απάντησε: “Δεν ξέρω αν ήθελα παιδιά. Η καθημερινότητα μου πάντα ήταν απλή, δεν την παίρνω τόσο στα σοβαρά. Την δουλειά μου, όμως, την αντιμετωπίζω σοβαρά, όπως (σ.σ. θα κάνω) και για ένα φιλικό μου πρόσωπο η για μια σχέση μου. Αλλά την καθημερινότητα και τα “πρέπει” της καθημερινότητας, τα κλισέ της κοινωνίας δεν τα θέλω”.
Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως είναι στη ζωή του: “Στη ζωή μου έχω λίγους φίλους, δεν μου αρέσει το φαίνεστε, ούτε τα κοσμικά. Αν και κάποια στιγμή πέρασα από αυτά, γιατί μπαίνεις στο τρυπάκι ότι πρέπει να το κάνεις για την δουλειά σου… Στη ζωή μας όσο περνούν τα χρόνια γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί και καταλήγουμε σε πιο συγκεκριμένους ανθρώπους” ανέφερε.

Read More

And More