Νίκος Καρβέλας – Άννα Βίσση: Νέες φωτογραφίες από την έξοδό τους στο κέντρο [pics]

Νίκος Καρβέλας – Άννα Βίσση: Νέες φωτογραφίες από την έξοδό τους στο κέντρο [pics] | tlife.gr

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν πολλά χρόνια που χώρισαν ως ζευγάρι αλλά παραμένουν αγαπημένοι και ενωμένοι στη ζωή τους. Άλλωστε η αγάπη για την κόρη τους Σοφία Καρβέλα αλλά και για τα εγγόνια τους θα συνδέει για πάντα τις ζωές τους. Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να κάνουν περισσότερο στενή παρέα αλλά και να συνεργάζονται επαγγελματικά και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινή δημόσια εμφάνιση.

Πριν λίγες μέρες, οι δύο καλλιτέχνες θυμήθηκαν τα παλιά χρόνια κια το ξεκίνημάς του κι έκαναν μια βόλτα στους δρόμους της Αθήνας. Συγκεκριμένα βρέθηκαν στην μπουάτ της Πλάκας όπου ξεκίνησαν την καλλιτεχνική τους πορεία και η Άννα Βίσση μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο τέλος της βόλτας τους βρέθηκαν σε μια ψαροταβέρνα, όπου ανέβασε από εκεί μια selfie τους. Οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν πως είναι τέλειοι μαζί και πως χαίρονται πολύ που παραμένουν αγαπημένοι. Το TLIFE τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βραδιάς στη Βουκουρεστίου.

Δες φωτογραφίες!

READ more