Νίκος Καρβέλας: Αυτές είναι οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του – Οι πολυσυζητημένες σχέσεις του συνθέτη

Ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για τρίτη φορά σε ηλικία 70 ετών, με την 31χρονη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου να διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης διατηρεί σχέση με την ταλαντούχα τραγουδίστρια τα τελευταία δύο χρόνια και ο έρωτά τους θα επισφραγιστεί με τον ερχομό του γιου τους. Το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος έχει δύο παιδιά, την Σοφία Καρβέλα και τον έφηβο Ανδρέα.

Διάβασε επίσης: Έλενα Φερεντίνου: Ποια είναι η 31χρονη σύντροφός του που περιμένει το τρίτο παιδί του

Οι πολυσυζητημένες σχέσεις του συνθέτη

Βέβαια, ο Νίκος Καρβέλας έκτος από μια σπουδαία πορεία στον χώρο της μουσικής έχοντας γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και με την προσωπική του ζωή.

  • Άννα Βίσση

Η σχέση που τον στιγμάτισε αναμφισβήτητα είναι με την Άννα Βίσση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν για καλλιτεχνικούς σκοπούς, ωστόσο η γνωριμία τους έμελλε να είναι μοιραία! Η ανερχόμενη τότε ταλαντούχα τραγουδίστρια σπεύδει να τον βρει στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Εκείνη με την πρώτη ματιά δεν θα νιώσει απολύτως τίποτα.

Αντιθέτως εκείνος θα τη φλερτάρει από το πρώτο λεπτό. Και η Άννα θα ενδώσει πολύ αργότερα και η σχέση τους θα εξελιχθεί σε έναν θυελλώδη έρωτα που θα ολοκληρωθεί με τον γάμο τους και την απόκτηση της κόρης τους Σοφίας.

Στις 14 Μαΐου 1983, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας Σπύρο Κυπριανού. Τα χρόνια που ακολούθησαν, παγιώθηκαν ως καλλιτεχνικό ζευγάρι και ως ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ελληνική δισκογραφία. 

Το 1992 όμως Βίσση και Καρβέλας έδωσαν ουσιαστικό τέλος στην έγγαμη συμβίωσή τους, συνέχισαν όμως να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

 

Μέχρι σήμερα, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας διατηρούν μια βαθιά σχέση αγάπης. Οι δυο καλλιτέχνες ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ, ήταν πάντα μαζί με τα πράγματα που τους δένουν να είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

«Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήρθε επειδή έκλεισε ο κύκλος της κοινής ζωής μας. Και στους δύο μας έκλεισε ταυτόχρονα ο κύκλος του έρωτά μας. Τελείωσε η ερωτική μας χημεία. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο χωρισμός μας ήταν αναγκαίος και απαραίτητος, ο τρόπος που χωρίσαμε ήταν η αρχή μιας δυνατής φιλίας που συνεχίζουμε τώρα» έχει δηλώσει η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα.

  • Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός συμμετέχοντας στη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση «Μάλα». Σε αυτή την παράσταση γνώρισε και ήρθε πιο κοντά με τον μουσικοσυνθέτη. Τότε ένας παθιασμένος έρωτας ξεκίνησε για τους δυο τους, ο οποίος όμως δεν έμελλε να κρατήσει.

«Ήμουν σε μια σχέση η οποία ήταν αυτή που ήταν. Ο άνθρωπος αυτός ήταν και εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Όσο αμφιλεγόμενος κι αν θεωρείται εξαιτίας της προσωπικότητας του. Όποιος βρισκόταν δίπλα του έπρεπε να περάσει από κόσκινο.

Εκείνη την περίοδο ήμουν εντελώς χαμένη. Από την άλλη ήταν λογικό. Ήμουν στα πρώτα μου βήματα, δεν ήξερα τι μου γινόταν, προσπαθούσα να είμαι καλή στη δουλειά μου για να αισθανθώ εντάξει με τον εαυτό μου. Ήθελα ο κόσμος να δει αυτό που κάνω και όχι με ποιον είμαι, παρόλο που ήταν δύσκολο» έχει δηλώσει η επιτυχημένη ηθοποιός για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

  • Αννίτα Πάνια

Ακόμη μια σχέση του Νίκου Καρβέλα που συζητήθηκε όσο καμία ήταν εκείνη με την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα έγραφαν τότε ότι ο «γάμος τους θα μείνει στην ιστορία».

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2010. Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια έφτασαν μαζί στο «Politia Tennis Club», λίγο μετά της 21:00 το βράδυ. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης οδηγούσε το αυτοκίνητο και έφτασαν παρέα με τον γιο τους Αντρέα, τον οποίο κρατούσε η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Καρβέλας είχε φορέσει ένα απλό μαύρο κοστούμι και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ η Αννίτα Πάνια έκανε τη διαφορά, με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και ο Κώστας Δροσόπουλος.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο κράτησε άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους, Ανδρέα. Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας μέχρι σήμερα διατηρούν στενή φιλία, ενώ πέρσι ο συνθέτης έμενε στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα με την τωρινή του σύντροφο, Έλενα Φερεντίνου.

  • Χριστίνα Αναγνωστοπούλου

Ακόμη μια από τις όμορφες κυρίες που βρέθηκαν στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Οι δυο τους απασχόλησαν αρκετά τα μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή με τη σχέση τους, η οποία ωστόσο δεν κράτησε πολύ.

Τώρα στα 70 του χρόνια, ο Νίκος Καρβέλας ζει τον έρωτα με την αρκετά μικρότερή του Έλενα Φερεντίνου, ενώ ο ερχομός του γιου τους θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους!

Read More

And More