Νικος Κοκλώνης: Backstage φωτογράφιση για τη νέα τηλεοπτική του στέγη [pics]

Ο Νίκος Κοκλώνης και το “Celebrity Travel” επιστρέφουν δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές και έπειτα από αρκετή σκέψη αποφάσισε να αποχωριστεί τους φίλους του και τον ANT1 και να μετακομίσει στο νέο κανάλι.Όπως ο ίδιος δήλωσε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, βρέθηκε σε μεγάλο δίλημμα μέχρι να αποφασίσει ποια επαγγελματική πρόταση είναι καλύτερη για εκείνον και την εκπομπή του και δεδομένου ότι δεν μπορούσε να περιμένει έδωσε τα χέρια με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Η εκπομπή θεσμός επιστρέφει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν και είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Celebrities από όλους τους χώρους της ελληνικής showbiz έχουν ταξιδέψει με τον παρουσιαστή στα πιο εντυπωσιακά μέρη και του έχουν ανοίξει την καρδιά τους. Ο Νίκος έχει ήδη κάνει τα γυρίσματα για τις πρώτες εκπομπές και ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τρύπωσε στην backstage φωτογράφιση για τη νέα σεζόν του παρουσιαστή και τον απαθανάτισε μαζί με την ομάδα του.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More