Νίκος Κοκλώνης – Νίκος Γεωργιάδης: Γιόρτασαν την ονομαστική τους γιορτή με διάσημους καλεσμένους! [pics]

Βράδυ Τετάρτης και ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τον Νίκο Γεωργιάδη γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων. Ο παρουσιαστής του “Celebrity Travel” και ο διευθυντής του περιοδικού “OK” κάλεσαν τους αγαπημένους τους φίλους στο Tokyo Joe, με το πάρτι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πλήθος προσωπικοτήτων και συνεργατών από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της πόλης έδωσαν το παρών, τιμώντας έτσι τους πρωταγωνιστές της βραδιάς με την παρουσία τους. Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ο γνωστός δημοσιογράφος δεν σταμάτησαν να δέχονται ευχές ενώ όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν δροσιστικά cocktail από το exclusive cocktail bar του Tokyo Joe .

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην Γλυφάδα και απαθανάτισε τους λαμπερούς καλεσμένους. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν: η Νατάσσα Καλογρίδη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Αντωνία Καλλιμούκου η Ειρήνη Παπαδοπούλου και άλλοι πολλοί.

Δες τις φωτογραφίες:

Νίκος Γεωργιάδης, Πέτρος Κωστόπουλος

Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Νατάσσα Καλογρίδη, Νίκος Κοκλώνης, Χάρης Σιανίδης

Δημήτρης Αλεξάνδρου, Λούκας Γιώρκας, Χάρης Σιανίδης, Γιώργος Μανίκας

Χριστίνα Παππά, Νίκος Κοκλώνης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αντωνία Καλλιμούκου, Νίκος Γεωργιάδης

Χριστίνα Παππά, Νίκος Γεωργιάδης

Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βαλέρια Χοψονίδου

Νίκος Γεωργιάδης, Βίκυ Χατζηβασιλείου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More