Νίκος Κοκλώνης: Πώς έπεισε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Καλογρίδη

Νίκος Κοκλώνης: Πώς έπεισε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Καλογρίδη | tlife.gr

Μετά την έκπληξη που οργάνωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην αγαπημένη του Νατάσα Καλογρίδη για την ημέρα της γιορτής της σε ιδιωτική παραλία, 15 λεπτά από το πολυτελές resort όπου διέμεναν στις Μαλδίβες, η Δευτέρα του Πάσχα ήταν η τελευταία τους ημέρα στον εξωτικό προορισμό στον Ινδικό ωκεανό. Την επομένη της Κυριακής του Πάσχα, ο Νίκος Κοκλώνης και ο Τρύφωνας Σαμαράς (οι οποίοι βρίσκονταν στο ίδιο resort παρέα με το ζευγάρι) ξεκίνησαν από νωρίς τις βουτιές στην παραλία. Λίγο αργότερα, καθώς το ζευγάρι άργησε να ξυπνήσει και πέρασε το πρωινό στην καμπάνα του, μαζί με τον Νίκο (ο Τρύφωνας επέλεξε να μείνει στο resort) νοίκιασαν ένα σκάφος και πήγαν για snorkeling, βγάζοντας δεκάδες υποβρύχια βίντεο ανάμεσα σε σαλάχια κι εξωτικά ψάρια.

Σε αυτή τη βόλτα αποφασίστηκε να προχωρήσει και η συνέντευξη στο Celebrity Travel. Ειδικά ο Αλέξανδρος ήταν πολύ διστακτικός στο να πάρει ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα η ζωή τους που ήδη βρίσκεται κάθε βδομάδα κρεμασμένη στα περίπτερα, αλλά ίσως μιλώντας πλέον ανοιχτά για όσα ζουν βάλουν και μια τελεία στα όποια ερωτηματικά, αλλά και την επιμονή των media να ξεκλέψουν κάποιες σχετικές δηλώσεις τους. Άλλωστε με τον Νίκο Κοκλώνη τον συνδέει μια μακροχρόνια συνεργασία (είναι ο δικηγόρος του) η οποία έχει εξελιχθεί σε μια ζεστή φιλία –δεδομένου πως είναι ο άνθρωπος που του γνώρισε τη Νατάσα είναι και ο ιδανικός για να μιλήσουν για όσα τους συμβαίνουν.

Το απόγευμα της Δευτέρας Νίκος και Τρύφωνας επέστρεψαν στην Αθήνα με Turkish, ενώ τέσσερις ώρες μετά πήρε το δρόμο της επιστροφής προς Ελλάδα και το ζευγάρι πετώντας με Qatar.

Διάβασε πεισσότερα στο People που κυκλοφορεί

READ more