Νίκος Κοκλώνης – Ραχήλ Μακρή: Ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ τους! Τι ζητά η πρώην βουλευτής, τι απαντά ο παραγωγός και παρουσιαστής; (video)

Εξώδικα φαίνεται πως έχουν ανταλλάξει ο Νίκος Κοκλώνης με τη Ραχήλ Μακρή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Όλα ξεκίνησαν, όταν βγήκαν στην επιφάνεια παλαιότερα σχόλια της πρώην βουλευτή κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ και ακολούθησε το αυτοκινητιστικό ατύχημα, που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία της στο J2US. Τότε κάποιοι είπαν μήπως το τροχαίο αποτέλεσε και μια «εύκολη λύση» για τη διοίκηση του OPEN, ώστε η Ραχήλ Μακρή να οδηγηθεί στην έξοδο, αλλά άνθρωποι του καναλιού επιβεβαίωσαν ότι το αμάξι της είχε ζημιές και το ατύχημα υπήρξε.

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, όλα αυτά η πρώην συμμετέχουσα του J2US δεν τα θεωρεί συμπτώσεις, αλλά μια «ενορχηστρωμένη προσπάθεια της παραγωγής για να την αφήσουν εκτός παιχνιδιού», επιμένει ότι χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία και το βίντεό της στην έναρξη του J2US για να μπορούν μετά να τη βγάλουν στη συνέχεια και ότι ο Ηλίας Βρεττός αφαίρεσε τις κοινές τους φωτογραφίες μετά από απαίτηση της παραγωγής. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Ραχήλ Μακρή-σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ-, έχει δεχτεί μεγάλη βλάβη στην τιμή και την υπόληψή της γιατί είχε υποσχεθεί να δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικό σκοπό και ζητά το οικονομικό ποσό που θα έπαιρνε μέχρι τη λήξη της σύμβασης.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου, Νίκος Κοκλώνης υποστηρίζει σε όλο αυτό, ότι η σύμβαση του κάθε παίκτη μπορεί να λυθεί οποιαδήποτε στιγμή για λόγους προγραμματισμού και ότι τα χρήματα που θα έπαιρνε έχουν ήδη καταβληθεί.

Δες όλες τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More