Νίκος Κοκλώνης: Στην Κόστα Ρίκα με τον Πάνο Βλάχο! Όσα του αποκαλύπτει για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου!

Νίκος Κοκλώνης: Στην Κόστα Ρίκα με τον Πάνο Βλάχο! Όσα του αποκαλύπτει για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! | tlife.gr

Πάνος Βλάχος και Νίκος Κοκλώνης ζουν μοναδικές στιγμές στην Κόστα Ρίκα και ο ηθοποιός αποκαλύπτει στον παρουσιαστή όσα δεν ξέρεις για τη σχέση τους! Το Σάββατο στο Open!

Το Celebrity Travel με φόντο κάθε απόκρυφη γωνιά του κόσμου, υποδέχεται τους καλεσμένους του, ξεδιπλώνοντας τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους. Ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης, ανακαλύπτει την ομορφιά, την ιστορία και τις γεύσεις της κάθε πόλης, γνωρίζοντας καλύτερα  στο τηλεοπτικό κοινό τους καλεσμένους του, μέσα από τις γεμάτες χιούμορ και ειλικρίνεια – αντισυμβατικές του ερωτήσεις. Κάθε επεισόδιο, μία μοναδική  ταξιδιωτική απόλαυση !

Ο Νίκος υπόσχεται μια εκπομπή με εντυπωσιακούς και μυστηριώδεις προορισμούς, περισσότερες περιπέτειες, απολαυστικές δοκιμασίες, λαμπερούς προσκεκλημένους, αποκαλύψεις που θα συζητηθούν, διαγωνισμούς, δώρα και σασπένς.
Πρώτος σταθμός η Κόστα Ρίκα, το πιο πράσινο κρατίδιο της Κεντρικής Αμερικής με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους του κόσμου. Η Κόστα Ρίκα είναι ένας προορισμός περιπέτειας. Ο Mr Travel ταξιδεύει μαζί με τον Πάνο Βλάχο  και μαζί θα προσπαθήσουν να δαμάσουν τη φύση της.

Σαφάρι κροκοδείλων, εναέριες βόλτες σε τροπικές ζούγκλες και πολλά ακόμη extreme sports, σ’ ένα επεισόδιο με την αδρεναλίνη στο κόκκινο, απολαυστικές στιγμές και … καυτές αποκαλύψεις σ’ ένα τζακούζι για δύο. Γιατί ο Νίκος Κοκλώνης ρωτά τον Πάνο Βλάχο ότι δεν έχει τολμήσει κανείς ως τώρα.
Στην εκπομπή θα δούμε και μια νέα ενότητα. Ο Mr Travel σε κάθε ταξίδι θα υποβάλλει τους καλεσμένους του σε μια απαιτητική δοκιμασία για καλό σκοπό.

READ more