Μιχάλης Σεΐτης: Συγκλονίζει περιγράφοντας τις μέρες στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του

o νέο επεισόδιο του Celebrity Travel μας ταξιδεύει στο Περού και τη συναρπαστική του ιστορία, με τον Mr Travel και τους καλεσμένους του, τον Παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεϊτή και τον αδελφό του, Γρηγόρη, διακεκριμένο αθλητή του body building να ζουν ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Η πρωτεύουσα της χώρας, Λίμα, έχει δεκάδες ομορφιές που θα μαγνητίζουν τον Μιχάλη και τον Γρηγόρη. Τα επιβλητικά βράχια πάνω στον Ειρηνικό, στην περιοχή Miraflores και το Capo Verde, έχουν ατμόσφαιρα μυστηρίου όλες τις ώρες της ημέρας έτσι όπως βρίσκονται σχεδόν πάντα καλυμμένα με ομίχλη. Είναι η ιδανική πίστα για παραπέντε και αλεξίπτωτο πλαγιάς και έμπειροι ή ερασιτέχνες των εξτρίμ σπορ δεν χάνουν την ευκαιρία για μια βουτιά στο κενό –έτσι τα αδέλφια Σεϊτή δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Όλα αυτά πριν βρεθούν στο Park of the Reserve παίζοντας με το νερό στα 13 διαδραστικά σιντριβάνια -το μεγαλύτερο σύμπλεγμα σιντριβανιών στον κόσμο, με θεαματικόshow με λέιζερ το οποίο εντυπωσιάζει το κοινό και ταυτόχρονα το εισάγει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην ιστορία του Περού. Μία ώρα και είκοσι λεπτά διαρκεί η πτήση από τη Λίμα στην ιστορική πρωτεύουσα των Ινκας, το Κούσκο. Είναι όμως και μια πτήση από το μοντέρνο στην παράδοση και το χρώμα των Άνδεων – εκεί, στα 3.390 μέτρα ύψος, το μόνο που θα βοηθήσει τον Νίκο Κοκλώνη και τα αδέλφια Μιχάλη και Γρηγόρη Σεϊτή να αντιμετωπίσουν το “σορότσε”, τη νόσο του υψομέτρου είναι το τσάι κόκας και η επιλογή να ρίξουν ρυθμούς. Στη συνέχεια, Μιχάλης και Γρηγόρης θα μιλήσουν για όλα στον Mr Travel.

Ο Μιχάλης θα διηγηθεί τις δύσκολες στιγμές αγωνίας που έζησε μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε με μηχανή. Παρόλο τον σοβαρό τραυματισμό του, δεν έχασε στιγμή τις αισθήσεις του ενώ, όπως λέει, από την αρχή γνώρισε πως το πιο πιθανό θα ήταν να χάσει το πόδι του για να καταφέρουν οι γιατροί να τον σώσουν.

Read More

And More