Νίκος Κοκλώνης στο TLIFE: “Είχαμε κλείσει τραπέζι με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο club που έγινε το μακελειό! Γλιτώσαμε από θαύμα”

Είναι αυτό που λέει ο λαός, είχαν άγιο! Ο Τρύφωνας Σαμαράς , ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης και ο Pr Man, Γιάννης Καζανίδης, πέρασαν τα Χριστούγεννά τους στην Κωνσταντινούπολη και επειδή περνούσαν υπέροχα αποφάσισαν να περάσουν εκεί και την Πρωτοχρονιά! Μάλιστα είχαν κλείσει τραπέζι στο Ρέινα, το διάσημο κλαμπ που σκόρπισε το θάνατο ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον γνωστό επιχειρηματία Νίκο Κοκλώνη ο οποίος μας περιέγραψε όσα έγιναν: “Περάσαμε στην Πόλη τα Χριστούγεννα και επειδή ήταν υπέροχα, αποφασίσαμε με τον Τρύφωνα να παραμείνουμε και για την Πρωτοχρονιά. Είχαμε ήδη πάει στο Ρέινα και εγώ που γνωρίζω το μετρ είχα κλείσει ένα τραπέζι και για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Την Παρασκευή δέχθηκα ένα επαγγελματικό τηλέφωνο για να πάω στη Βαρκελώνη στις 2 του μήνα για επαγγελματικό ραντεβού. Είπα στον Τρύφωνα ότι θα πάμε στις 2 του μήνα, αλλά εκείνος επέμενε να φύγουμε και να αλλάξουμε το χρόνο στην Βαρκελώνη. Εγώ περνούσα υπέροχα στην Κωνσταντινούπολη και ήθελα να μείνουμε εκεί! Για καλή μας τύχη άκουσα τον Τρύφωνα και φύγαμε για Ισπανία. Αν δεν είχαμε φύγει θα ήμασταν εκεί το μοιραίο βράδυ. Όταν έγινε το μακελειό στο Ρέινα και το μάθαμε, πάθαμε κυριολεκτικά σοκ. Γλιτώσαμε από θαύμα! Θα ήμασταν εκεί! Μετά αλλάξαμε το χρόνο και δεν πήγαμε πουθενά αλλού… Είχαμε μουδιάσει από το σοκ”!


Ο Νίκος Κοκλώνης σοκαρισμένος απ΄όσα έγιναν πήρε στο τηλέφωνο τον μετρ του Ρέινα, με τον οποίο γνωρίζονται και του περιέγραψε με τρόμο όσα είδε τη βραδιά του μακελειού, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 39 άνθρωποι

“Μου περιέγραψε πως ο κόσμος πανικοβλημένος πηδούσε στο Βόσπορο για να σωθεί από τις σφαίρες. Οι τουρίστες έπεφταν κάτω από τα τραπέζια για να σωθούν και ο δολοφόνος έσκυβε και τους πυροβολούσε στο κεφάλι για να σκοτωθούν” είπε στο TLIFE, o Nίκος Κοκλώνης περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο μετρ του μαγαζιού!

Δες όσα έγραψε μόλις έμαθε για το περιστατικό

Read More

And More