Νίκος Κοσμάς: Γενέθλια για τον καρατέκα του Survivor 3 – Η τούρτα έκπληξη και ο απολογισμός

Γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου του 1993, ο Νίκος Κοσμάς είχε χθες τα γενέθλιά του.

Ο καρατέκα του Survivor 3, ο οποίος είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στο reality επιβίωσης λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής του, αλλά και των αγωνιστικών του επιδόσεων, “έκλεισε” τα 27 και το γιόρτασε κατάλληλα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και διασκέδασε με τις επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor και στενή του φίλη, Ρία Κολοβού, του έκανε μια έκπληξη που τον ξάφνιασε ευχάριστα. Συγκεκριμένα, ενώ εκείνος χόρευε και σιγοτραγουδούσε, εμφανίστηκε μπροστά του με μια τούρτα-υπερπαραγωγή, ειδικά φτιαγμένη για εκείνον.

Φανερά ενθουσιασμένος, λοιπόν, έσβησε το κεράκι του, ενώ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετική φωτογραφία, γράφοντας: “Happy 27th Birthday to Me! Η ημέρα των γενεθλίων είναι πολύ σημαντική μέρα για όλους. Είναι η μέρα που κάνεις τον απολογισμό σου για τα χρόνια που πέρασαν και για τα επόμενα που έρχονται. Μετράς λάθη και σωστά,τι πρέπει να βελτιώσεις,θέτεις νέους στόχους και μετράς ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Ειδικά στο τελευταίο νιώθω ιδιαίτερα τυχερός,που έχω ανθρώπους διπλά μου,που με αγαπάνε και στηρίζουν τις επιλογές μου σε κάθε μου βήμα. Πέρυσι τέτοιο καιρό πέρασα τα γενέθλια μου αρκετά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τους αγαπημένους μου,σε ένα νησί της Καραϊβικής χωρίς τούρτα και κεράκια. Να είστε ευγνώμων για κάθε στιγμή που ζείτε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα άπειρα μηνύματα αγάπης και ευχών που λαμβάνω. Εύχομαι σε όλους να έχετε υγεία και δύναμη,ώστε να εκπληρώσετε κάθε σας στόχο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα ξεχωριστό άτομο για μένα, την Ρία Κολοβού, για αυτήν την υπέροχη έκπληξη με την Flash τούρτα” .

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν ξέφρενα και να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More