Νίκος Κοσμάς: Η έκπληξη που ετοίμασε στους Έλληνες πρωταθλητές καράτε – Φωτογραφίες του TLIFE

Το 56ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που έλαβε χώρα στην Κροατία ολοκληρώθηκε πριν από μερικά 24ωρα και η Ελλάδα είχε μία εξαιρετική πορεία. Η αποστολή της χώρας μας επέστρεψε με πέντε μετάλλια στις αποσκευές της, κάνοντας μας όλους υπερήφανους.

Συγκεκριμένα, η ελληνική αποστολή επέστρεψε έχοντας κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο με τον Διονύση Ξένο, ένα ασημένιο μετάλλιο με τη Βίκυ Πανετσίδου και τρία χάλκινα με τους Έλενα Χατζηλιάδου, Γιώργο Τζάνο και Στέφανος Ξένος.

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε στη χώρα μας τη Δευτέρα και το βράδυ της Τρίτης θέλησε να γιορτάσει την επιτυχία της, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο γεύμα στο νέο μαγαζί που έχει ανοίξει ο Νίκος Κοσμάς στο κέντρο της Αθήνας. Άλλωστε και ο ίδιος έχει ασχοληθεί με το καράτε καταφέρνοντας να κερδίσει πολλά μετάλλια στην πορεία του στον αθλητισμό.

Έτσι λοιπόν ετοίμασε για τους φίλους και συναθλητές του μια υπέροχη βραδιά. Στην παρέα τους βρέθηκε επίσης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του tae kwon do, Μιχάλης Μουρούτσος.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο σημείο και απαθανάτισαν τις στιγμές, με τους ίδιους να δείχνουν τα μετάλλιά τους, αλλά και τα… πελώρια χαμόγελά τους!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More