Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Ο γάμος που «σφράγισε» τον έρωτά τους μετά από 18 χρόνια! Φωτογραφίες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία έκανε αναρτήσεις στο instagram από τις προετοιμασίες του γάμου της.

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Όσα έγιναν στον γάμο τους

Η γνωστή ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο τους, Πέτρο, ο οποίος καμάρωσε τους γονείς του σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Η Έλενα Τοπαλίδου επέλεξε νυφικό σε vintage γραμμή! Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν αρκετοί ηθοποιοί με τους οποίους ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου έχουν συνεργαστεί στα χρόνια της καλλιτεχνικής τους πορείας. 

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά, με τους καλεσμένους να τους «λούζουν» με ρύζι για να ριζώσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

 

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: «Ήμασταν δύο άνθρωποι μόνοι»

Σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει για τη γνωριμία της με τον Νίκο Κουρή και τον γιο που απέκτησαν μαζί.

«Πριν από την γνωριμία μας, ήμασταν δύο άνθρωποι μόνοι, κατάμονοι. Όποτε υπήρξαμε δύο μονάδες που δεν θέλαμε πολλά πολλά. Μας πήρε λίγος χρόνος, αλλά αμέσως καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Ήταν υπέρβαση να κάνουμε οικογένεια. Ήρθε ξαφνικά», δήλωνε η Έλενα Τοπαλίδου. 

 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τηλεοπτικά τον γάμο του, όταν τον περασμένο Οκτώβριο ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega. 

«Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα αλλά πλησιάζει. Ναι θα γίνει θρησκευτικός γάμος, όλα κανονικά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως θα το κάνουμε. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε», δήλωνε ο γνωστός ηθοποιός.

Από πλευράς της, η Έλενα Τοπαλίδου δηλώνει πως ο γάμος της με τον Νίκο Κουρή αποτελεί και ένα restart για την σχέση τους.

«Κοιτάζεις τον άλλον άνθρωπο και ανακαλύπτεις πράγματα, κάποια από αυτά δεν είχες επιτρέψει στον εαυτό σου να τα επεξεργαστεί όσο θα έπρεπε. Ξαφνικά μετά από χρόνια ανακαλύψαμε πράγματα που δεν καταλάβαινε ο ένας στον άλλον. Έτσι έγινε… Ήταν σαν να πατήσαμε μια έναρξη. Ήρθε ο Νίκος μια μέρα και μου είπε: “Έλενα έχω παραγγείλει το νυφικό σου”. Με τον γάμο βλέπω πράγματα στον Νίκο που δεν τα είχα προσέξει πριν», δήλωνε η Έλενα Τοπαλίδου.

Χθες το απόγευμα, το ζευγάρι βίωσε μια από τις πιο έντονες στιγμές της κοινής του πορείας. Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου «σφράγισαν» την σχέση του με τον γάμο τους στον οποίο το παρών «έδωσαν» αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι.

 

 

 

 

Read More

And More